Cine sunt și de ce m-am apucat de scris

Photo credit: Vintage Smile Photography

Mă numesc Andreea-Georgiana Cristea, sunt mămica unei fetițe de 3 luni și m-am decis să încep un blog pentru mămici.

Înainte să intru în concediul de maternitate, în luna mai a acestui an, am lucrat la o companie de IT ca analist și nu îmi ocupam timpul decât cu călătoritul (vezi profilul de Instagram andreeagcristea). Când am rămas însărcinată, prioritățile mele s-au schimbat, așa cum era normal și am început să îmi iau în serios rolul de mamă.

În ceea ce privește studiile mele, sunt licențiată în Jurnalism la UNIBUC și am un master în Marketing Online la ASE. Deși am cochetat foarte puțin cu jurnalismul, întodeauna mi-a plăcut să scriu. Ca marketer am lucrat o perioada scurtă de timp, dar am folosit mereu tot ceea ce am învățat în facultate atât pe plan personal cât și la job.

Am început să scriu pentru că îmi doresc să împărtășesc din experiența mea cu viitoarele mămici, care, probabil, se simt la fel cum mă simțeam și eu, ca o navă fără cârmă în mijlocul oceanului, neștiind ce la ce să se aștepte și copleșite de amalgamul de informații găsite pe net și de opiniile “experților” din jurul lor.

Pe blogul meu vor fi articole despre jurnalul meu de sarcină, experiența nașterii pe timp de pandemie, ce am învățat despre alăptare și jurnalul de mămică, așa că voi povesti cum arată viața mea de zi cu zi, a unei mămici cu un bebeluș, așa cum este ea, fără “filtre”. Totodată, voi povesti care au fost provocările mele pe timp de pandemie și cum le-am făcut față.

Introducerea a fost făcută, așa că te invit la citit! 🙂

Follow me: