LIFESTYLE

Vanish Oxi Action – un aliat împotriva petelor

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

De când am primit pentru testare produsele Vanish Oxi Action, atât sub formă lichidă, cât și solidă, le-am folosit la fiecare spălare pentru îndepărtarea petelor de pe țesături.

Vă las mai jos următoarele impresii:

⁃ Sunt un real ajutor în lupta cu petele de pe hainuțele fetiței mele. Am scos petele uscate prin înmuiere cu lichidul Vanish Oxi Action, apoi am așteptat câteva ore să pătrundă în țesătură și am încheiat procesul de spălare în mașina de spălat. Petele proaspete au ieșit cu ușurință doar adăugând Vanish direct peste pată, fără să mai fie nevoie de înmuiere. Toate petele au fost scoase și am prelungit durata de viață a hainelor, pe care obișnuiam să le duc la reciclat înainte să descopăr gama Vanish Oxi Action.

⁃ Pentru că folosesc detergent sub formă de pudră, am adăugat la fiecare spălare și pudra pentru rufele albe de la Vanish Oxi Action, iar rezultatul a fost pe măsură: prosoapele spălate cu Vanish sunt igienizate corespunzător, albul este strălucitor, iar mirosul este foarte plăcut.

⁃ Am testat și variantele Vanish lichid și cel sub formă de pudră pentru hainele colorate, iar culorile nu s-au transferat, mirosurile neplăcute au fost eliminate și nu a fost nevoie de o temperatură ridicată a apei ca să scot petele.

Recomand tuturor produsele din gama Vanish Oxi Action, mai ales mămicilor care se luptă cu petele de pe hăinuțele copiilor. Un singur produs rezolvă 3 probleme: previne transferul culorilor, menține albul strălucitor și combate mirosurile neplăcute de pe țesături! Nu ar trebui să lipsească din casă, pentru că, așa cum am mai spus, are grijă de haine și le prelungește durata de viață.

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

#BUZZVanish #VanishLaFiecareSpalare #3Probleme1Vanish

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s