LIFESTYLE

Un viitor mai verde pentru copiii noștri

Ce facem pentru un viitor mai verde?

Cum ajutăm la economisirea apei și la conservarea mediului înconjurător?

Acestea sunt două întrebări pe care și le adresează din ce în ce mai multe persoane în ultima vreme. Ei bine, fiecare dintre noi poate face mici schimbări, dar cu impact mare asupra planetei, cum ar fi reciclarea deșeurilor și a hainelor, folosirea unei sacoșe de pânză la cumpărături și selectarea produselor de la raft care au ambalaje prietenoase cu mediul.

Acum putem alege produse de curățare și igienizare “eco-friendly”, precum gama de produse ProNature. Gama conține produse pentru îngrijirea și curățarea casei, care aparțin brandurilor Bref, Clin, Pur și Somat și are ambalaje obținute din surse naturale regenerabile (în proporție de 95% –99,9%).

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

În plus, toate ambalajele sunt certificate EU Ecolabel, pentru că așa cum am mai spus, au fost obținute din materiale reciclate, iar acestea sunt la rândul lor reciclabile, pentru un viitor mai verde.

Așadar alegerile noastre, oricât de nesemnificative ar părea, au efecte asupra celor din jurul nostru și, mai ales, asupra planetei. Un viitor mai verde poate începe chiar de acasă, fie prin colectarea selectivă a deșeurilor, fie prin alegerea unor produse sustenabile, așa cum este gama ProNature.

Voi credeți că este momentul unei schimbări pentru un viitor curat și verde? 🌍🍀

Aștept părerile voastre în comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s