BEBELUȘ

WaterWipes Sensitive – Cele mai pure șervețele umede din lume pentru bebeluși, acum 100% biodegradabile

WaterWipes Sensitive sunt cele mai pure șervețele umede pentru bebeluși din lume și le-am descoperit la câteva săptămâni de la nașterea fetiței noastre, iar de atunci le folosim în fiecare zi. După ce am testat mai multe branduri, atât în maternitate cât și acasă, ne-am dat seama că WaterWipes Sensitive rămân prima alegere atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii copilului nostru.

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

De ce nu alegem alte branduri pentru îngrijirea pielii copilului? Ei bine, șervețelele umede WaterWipes Sensitive sunt realizate din 99,9% apă și o picătură de extract de fructe, nu provoacă iritația de scutec și sunt 100% biodegradabile.

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

Sunt potrivite pentru nou-născuți, chiar și pentru copiii prematuri. Șervețelele WaterWipes sunt eficiente, dar și blânde, ideale pentru curățarea pielii delicate a bebelușilor. Acționează ca un balsam natural pentru piele, sunt clinic sterile, pure și nu conțin impurități. Acum sunt 100% biodegradabile: fabricate din fibre 100% regenerabile pe baza de plante.

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

Datorită numărului mic de ingrediente (doar două ingrediente), cât și a procesului de purificare a apei în 7 etape, șervețelele WaterWipes sunt cele mai pure șervețele pentru bebeluși din lume și sunt premiate de către Allergy UK și National Eczema Association Seal of Acceptance.

WaterWipes au creat cele mai sigure și mai blânde șervețele pentru bebeluși, care protejează planeta pentru viitorul copiilor noștri. De aceea, șervețelele WaterWipes sunt acum 100% biodegradabile. Blânde cu copilul, blânde cu planeta noastră.

Știați că șervețelele umede de pe piața conțin în medie 17 ingrediente*?

Mai multe detalii despre produs puteți găsi aici:

https://9lunishop.ro/Servetele-umede-pentru-bebelusi-Biodegradabile-Water-Wipes-60-buc-0-luni-plushttps://9lunishop.ro/Servetele-umede-pentru-bebelusi-Biodegradabile-Water-Wipes-60-buc-0-luni-plus

*calcul făcut pe baza numărului mediu de ingrediente incluse în șervețelele pentru copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s