BEBELUȘ · LIFESTYLE

Coșul pentru scutece Tommee Tippee Sangenic

Ieri am primit coletul cu coșul pentru scutece de la Tommee Tippee și abia asteptam să ajungă, pentru că are un sistem Twist&Click, care elimină mirosurile neplăcute ale scutecelor murdare. Mi l-am dorit foarte mult și mi-ar fi fost util încă de la nașterea fetiței, dar mă bucur că am aflat acum despre acest produs, pentru că vom arunca separat scutecele folosite. Fetița mea încă nu este pregătită să folosească olița, așa că vom folosi coșul pentru scutece de la Tommee Tippee probabil cel puțin 2 ani de acum încolo.

Photo credit: Andreea-Georgiana Cristea

Poate vă întrebați de ce sunt atât de încântată de acest coș. Ei bine, acesta nu este un coș de gunoi obișnuit.

Prin sistemul Twist&Click, împachetează individual scutecele murdare într-un film antibacterian cu mai multe straturi, care înlătură germenii periculoși precum E. coli și Staphylococcus Aureus. Este singurul coș care înlătură mirosurile neplăcute, chiar și atunci când capacul este deschis.

Coșul a venit cu o rezervă inclusă și poate fi folosită aproximativ o lună, în funcție de numărul și mărimea scutecelor folosite.

Un alt motiv pentru care sunt foarte încântată de coșul Twist & Click de la Tommee Tippee este sustenabilitatea. Coșul este ecologic, fabricat din 98% plastic reciclabil iar rezerva este fabricată din plastic complet reciclabil (filmul antibacterian al rezervei este realizat din trestie de zahăr).

Mai multe detalii despre produs puteți găsi aici: https://9lunishop.ro/Cos-pentru-scutece-Tommee-Tippee-Sangenic-Twist-and-Click-Reciclabil-Alb-Gri?search=cos

Ieri am lansat și un GIVEAWAY pe profilul meu de Instagram, astfel că puteți câștiga coșul pentru scutece Tommee Tippee Sangenic Twist&Click Reciclabil alb/gri. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la concurs până marți, 26 octombrie. Intrați pe profilul andreeagcristea cu contul de Instagram și căutați postarea cu mai multe detalii despre concurs.

Am editat articolul cel mai vizualizat de pe site-ul meu “Lista de cumpărături a bebelușului” și am inclus cosul pentru scutece de la Tommee Tippee, pentru că este un produs foarte util, care ar trebui sa fie cumpărat și folosit încă de la nașterea bebelușului și până când se renunță la folosirea scutecelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s