LIFESTYLE · Travel

La Cabana Valea Cheișoarei

Am poposit câteva zile la Cabana Valea Cheișoarei din Râșnov împreună cu familia. O mică vacanță mult dorită și necesară, se pare, pentru toți. Ne-au întampinat cu drag proprietarii cabanei, care și-au dorit să construiască o casă de vacanță unde să se relaxeze și să creeze lucruri autentice, inspirați fiind de frumusețea locului și a caselor tradiționale românești. Ceea ce au reușit să facă, însă, este mai mult decât atât. Cabana parcă este desprinsă din povestea lui Moș Crăciun. Este așezată la poalele pădurii și este construită integral din bușteni și decorată în spirit tradițional românesc, cu pridvor și terasă acoperită. Spațiile interioare îmbină într-un mod plăcut dotările moderne cu lemnul.

Livingul este spațios, dotat cu șemineu și amenajat open-space, cu bucătăria complet utilată. Cele 4 dormitoare păstrează aceleași elemente de decor și fiecare cameră are o priveliște de neegalat. De la fereastra dormitorului nostru am putut vedea în fiecare dimineață cum soarele răsare deasupra munților Bucegi. O priveliște superbă, așa cum am mai spus.

În curte este spațiu verde îngrijit, loc de joacă pentru copii, leagăn din lemn, foișor închis, grătar exterior, hamace, spațiu de relaxare sub forma unui butoi și un loc pentru luat masa pe timpul verii, iar prin spatele cabanei trece un râu cu o apă curată și limpede.

Am avut parte de câteva zile fără aglomerație, trafic, zgomot și poluare și am ajuns într-un loc parcă desprins din poveste, un loc în care oricât ai fi de stresat, te lași acaparat imediat de frumusețea locului.

Vă invit să vizualizați galeria foto de mai jos pentru a vedea cât este de frumos la Cabana Valea Cheișoarei.

Un gând despre „La Cabana Valea Cheișoarei

  1. Nu ştiu patul ăla cât de bun e. Dacă îmi trântesc oasele pe el rămân acolo?🤣 Oricum, e bine că mi-ai dat un pont despre această locaţie. Dacă nu reuşesc anul ăsta, sigur la anul voi fi pe acolo. Felicitări pentru articol!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s