BEBELUȘ

Babylino Sensitive și grija unei mame pentru sănătatea copilului ei

Am aflat de curând despre scutecele Babylino Sensitive și m-am decis să scriu acest articol, să vi le fac cunoscute și vouă, în cazul în care nu le știați deja, pentru că merită o atenție deosebită. Acestea sunt singurele scutece care au primit premiul de siguranță din partea Comisiei Europene în anul 2019 și primele scutece de unică folosință din Europa care atestă absența a peste 200 de substanțe nocive, prin certificarea Oeko-Tex Standard 100, ceea ce înseamnă că în procesul de verificare au fost utilizate cele mai stricte criterii la nivel internațional.

Dar cum am aflat despre ele? Ei bine, am fost nevoită să îi schimb micuței V. brandul de scutece pe care l-a folosit până recent, în urma unor iritații de scutec. Nu voi menționa acel brand aici, însă am realizat că deși este unul cunoscut, care investește în reclame, asta nu înseamnă că realizează cele mai calitative scutece pentru copiii noștri, dimpotrivă.

Pentru că mă preocupă sănătatea copilului meu și vreau să stau fără griji, am decis să schimb brandul de scutece pe care l-am folosit până de curând cu Babylino Sensitive și sunt foarte mulțumită de decizia luată. Vi le recomand și vouă cu încredere pentru că absorb foarte bine, pielea copilului rămâne uscată chiar dacă scutecul este plin, nu irită și sunt rezistente. Deși micuța V. merge de-a bușilea toata ziua, scutecul este mare și flexibil și nu se scurge nimic pe lângă. Un alt atu care m-a impresionat este că nu au miros și nici substanțe nocive, principalul motiv pentru care am decis să le folosim pe termen îndelungat.

Scutecele Babylino Sensitive se găsesc atât online (miababy.ro, emag.ro, 9lunishop.ro), cât și în magazinele fizice (Cora), iar pentru mai multe detalii despre acestea puteți accesa pagina de produs a magazinului miababy.ro.

Grija pentru sănătatea copilului meu primează și sunt convinsă că orice mamă își dorește scutece de calitate pentru pielea sensibilă a bebelușului, de aceea ar trebui să afle despre Babylino Sensitive.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s